Golfresa La Finca

18 - 25 Mars 2024

Våren 2024 åker vi på en golfresa med träning till La Finca i Spanien, välkommen!

Vad ingår i resan?

  • 7 nätter i dubbelrum med havsutsikt
  • Frukost
  • 4 dagars träning inkl. fria rangebollar
  • 5 greenfees på La Finca inkl. hyrvagn
  • Flyg från Stockholm eller Köpenhamn – Alicante inkl. skatter, samt avgifter för golfbag och väska
  • Transfer tur o retur, flygplats-hotell

Golftränare

Vi anpassar antalet tränare beroende på antalet resenärer och aktuella för denna resa är Uffe och Henrik.

La Finca Golf Resort

Välkommen till La Finca Golf Resort – En fantastisk destination för golfentusiaster som söker en härlig upplevelse. Beläget i det fantastiska Costa Blanca-området i södra Spanien, erbjuder denna resort en perfekt kombination av förstklassig golf och avkopplande semesterkänsla. För matälskaren finns det flera gourmetrestauranger och barer på La Finca Golf Resort. Upplev den lokala matkulturen med läckra medelhavsinspirerade rätter och njut av en utmärkt service och atmosfär.

Golf i La Finca

La Finca Golf Resort har en enastående golfbana som är designad av den välrenommerade arkitekten Pepe Gancedo. Med sina perfekt underhållna fairways, strategiskt placerade bunkrar och snabba greener, utmanar denna bana spelare på alla nivåer. Här kan du testa dina golfkunskaper samtidigt som du avnjuter fantastiska vyer och den fridfulla naturen.

Golfträning under resan

Golfskolan omfattar totalt 8-10 timmars träning, fördelat på fyra dagar. Förutom individuella svingtips på rangen jobbar vi med närspelets alla moment under veckan. Vi följer även med 9 hål och coachar på banan.

Pris

Dubbelrum – 19 995 SEK per person
Enkelrum – 23 695 SEK per person