Golfresor med träning

Här hittar du våra kommande golfresor med träning till härliga golfresmål.

Träningsresor hösten 2022

Just nu har vi golfresor med träning till Sesimbra i Portugal och La Sella i Spanien. Först åker vi till Sesmibra Hotel & SPA mellan 17 – 24 oktober, sedan åker vi till Marriott La Sella mellan 24 – 31 oktober. Klicka på träningsresan som du vill läsa mer om!

Sesimbra

17 - 24 Oktober 2022

La Sella

24 - 31 Oktober 2022

Träningsresor våren 2023

Just nu har vi en golfresor med träning till Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten nästa vår. Vi åker från Köpenhamn den 14 mars och njuter av golf i sju dagar. Vill du veta mer om träningsresan till Abu Dhabi? Klicka på resan nedan.

Abu Dhabi

14 - 21 Mars 2023

Vad kan ni förvänta er av våra golfresor med träning?

När du är gäst på våra golfresor med träning är vårt mål att du ska känna dig väl omhändertagen under hela golfresan. Vi kommer naturligtvis finnas där för dig under golfträningen, men vi är även din reseledare som ordnar med allt annat såsom transer, middagar, aftergolf med mera.

På golfträningarna kommer vi att ge dig individuella svingtips, hur du kan förbättra ditt grepp och hur du kan spela mer strategiskt på golfbanan. Våra golfresor med träning är perfekta för dig som vill bli en bättre golfspelare samtidigt som du har en härlig semester i en fantastisk miljö.

FAQ - Frågor och svar

Vanliga frågor angående våra träningsresor

En golfresa med träning är precis vad det låter. Ni får chansen att både spela och träna golf med några av Sveriges mest erfarna golftränare. Ibland har vi även tävlingar. 

Det skiljer sig från resa till resa. På vissa golfresor med träning kan du ta med egna golfklubbor utan någon extra avgift och ibland behöver du betala en avgift. Ibland ingår det ett hyrset med klubbor på plats. Du kan se vad som gäller för varje resa när du anmäler dig.

För det mesta brukar vi ha tre till fyra dagar med golfträning på våra golfresor.