Golfresor med träning

Här hittar du våra kommande golfresor med träning till härliga golfresmål.

Kommande träningsresor

Just nu har vi två träningsresa till  Sesimbra Hotel & SPA i Portugal våren 2024. Följ med oss för god mat, gott sällskap och så klart massor med golf! Klicka på någon av länkarna nedanför så hittar du mer information om resorna.

Sesimbra

9 - 16 Oktober 2023

Sesimbra

20 - 27 April 2023

Schloss Lüdersburg

4 - 7 Juni 2023
Sjunde hålet på La Sella en solig dag.

Vad kan ni förvänta er av våra golfresor med träning?

Golfresor med träning hos oss handlar om mer än bara golf. Vi ser till att du känner dig väl omhändertagen under hela din golfresa. Vi golftränare tar hand om allt, från transport och boende till träning och aktiviteter efter golfen. Du kan bara luta dig tillbaka och njuta av din golfsemester.

Golfträning för alla nivåer

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfspelare har vi den perfekta träningsresan för dig. Våra turer är utformade för att hjälpa dig att förbättra ditt spel och ha roligt när du gör det. Vi tar dig till några av världens bästa golfbanor och ger dig förstklassig undervisning av våra professionella tränare. Och när du inte är på golfbanan ser vi till att du njuter av alla andra fantastiska saker som vår destination har att erbjuda.

Golfträningarna är ett utmärkt sätt att förbättra ditt spel samtidigt som du njuter av en fantastisk semester. Vid våra golfträningspass får du individuella svängtips, hur du förbättrar ditt grepp och hur du spelar mer strategiskt på golfbanan. Du får också gott om tid att njuta av den vackra miljön och lära känna de andra gästerna. Träningsresor är perfekta för dig som vill bli en bättre golfspelare samtidigt som du njuter av en fantastisk semester.

FAQ - Frågor och svar

Vanliga frågor angående våra träningsresor

En golfresa med träning är precis vad det låter. Ni får chansen att både spela och träna golf med några av Sveriges mest erfarna golftränare. Ibland har vi även tävlingar. 

Det skiljer sig från resa till resa. På vissa golfresor med träning kan du ta med egna golfklubbor utan någon extra avgift och ibland behöver du betala en avgift. Ibland ingår det ett hyrset med klubbor på plats. Du kan se vad som gäller för varje resa när du anmäler dig.

För det mesta brukar vi ha tre till fyra dagar med golfträning på våra golfresor.