Golfresa Sesimbra

18 - 25 oktober 2024

I höst åker vi på en golfresa med träning till Sesimbra i Portugal, välkommen!

Vad ingår i resan?

  • 7 nätter i dubbelrum med havsutsikt
  • Frukost
  • 3 luncher inkl. dryck
  • 3 dagars träning inkl. fria rangebollar
  • 5 greenfees på Quinta do Peru inkl. hyrvagn
  • Flyg från Stockholm eller Köpenhamn – Lissabon inkl. skatter, samt avgifter för golfbag och väska
  • Transfer tur o retur, flygplats-hotell och golfbana-hotell

Golftränare

Vi anpassar antalet tränare beroende på antalet resenärer och aktuella för denna resa är Henrik & Uffe.

Sesimbra Hotel & SPA

Sesimbra Hotel & SPA är mycket vackert placerat i direkt anslutning till stranden iden charmiga fiskebyn Sesimbra. Här bor man med en fantastisk vy över Atlanten. Hotellet har ett härligt poolområde där man kan koppla av efter dagens träning och golfspel. Hotellet erbjuder även en SPA-avdelning med pool, turkiskt bad m.m. Hotellet har 84 rum och 8 sviter, samtliga med utsikt mot havet. Rummen är bekväma och ljusa och bjuder in till en harmonisk och lugn vistelse. Sesimbra är något av en favorit för oss då byn erbjuder fantastiska och mysiga restauranger med fisk och skaldjur på menyn.

Quinta do Peru

Quinta do Peru grundandes 1994 och är vackert beläget i Costa Azul i Azeitaregionen, mellan slotten i Sesimbra och Setubal. Parkbanan slingrar sig fram genom ett orört landskap med grönskande pinjeträd. Med Arrábida-bergen i bakgrunden utlovar banan härliga golfupplevelser! Banan är designad av Rocky Roquemore och är en mycket varierande bana med stora och snabba greener. I det mysiga klubbhuset kan du njuta av en härlig utsikt innan och efter golfrundan. Banan ligger drygt 20 min från byn och vi tränare sköter transporten i våra minibussar.

Golfträning under resan

Golfskolan omfattar totalt 6-8 timmars träning, fördelat på tre dagar. Förutom individuella svingtips på rangen jobbar vi med närspelets alla moment under veckan. Vi följer även med 9 hål och coachar på banan.

Pris

Dubbelrum – 21 195 SEK per person
Enkelrum – 25 595 SEK per person