Golfresa Korineum

29 Mars - 5 April 2025

Våren 2025 åker vi på en golfresa med träning till Korineum i Cypern, välkommen!

Vad ingår i resan?

  • 7 nätter i dubbelrum på Korineum
  • Halvpension
  • 5 greenfee inkl. hyrvagn
  • 4 dagars träning inkl. fria rangebollar
  • Flygplatstransfer Larnaca
  • Flyg T&R inkl golfbag

Golftränare

Vi anpassar antalet tränare beroende på antalet resenärer och aktuella för denna resa är Henrik, Uffe och (Anders).

Korineum Golf Resort

Upptäck härliga Korineum Golf Resort med Halmstad Golf Academy! Beläget på den magnifika nordkusten av Cypern, erbjuder denna anläggning en kombination av elegans, avkoppling och enastående golfupplevelser. Med en fantastisk 18-håls golfbana som slingrar sig genom pittoreska landskap av olivträd och Medelhavsvyer, är Korineum en drömdestination för golfentusiaster.

Resorten

Men det är inte bara golfen som imponerar på Korineum. Resorten erbjuder också en rad förstklassiga faciliteter, inklusive högklassigt boende med spektakulär utsikt över havet eller bergen, en avslappnande spa-anläggning där du kan skämma bort dig själv med en rad behandlingar och utsökt mat från både lokala och internationella kök.

Deras lyxiga Korineum Boutique Hotel har varit resortens eleganta boende sedan 2009. Som en fortsättning på resortbyggnadernas ståtliga design är de ursprungligen designade Korineum Residence-rummen (46) nådigt inredda på nära gångavstånd från klubbhuset och golfbanan. De intilliggande Korineum Elite-rummen tillkom senare 2011, med ytterligare 36 rum med ståtlig prakt.

Om du är ute efter en riktigt bra träningsvecka med Halmstad Golf Academy kommer Korineum Golf Resort att överträffa dina förväntningar. Boka in din plats redan idag och missa inte den perfekt uppstarten på 2025 års golfsäsong med Halmstad Golf Academy vid Medelhavets pärla på Cypern!

Golfträning under resan

Golfskolan omfattar totalt 8-10 timmars träning, fördelat på fyra dagar. Förutom individuella svingtips på rangen jobbar vi med närspelets alla moment under veckan. Vi följer även med 9 hål och coachar på banan.

Pris

Dubbelrum – 19 995 SEK per person
Dubbelrum med havsutsikt – 20 545 SEK per person
Enkelrum – 22 150 SEK per person